Szállítási szabályzat:

A kiszállítást minden megrendelés esetében a DHL/UPS végzi.

Az Ön megrendelését egy munkanapon belül feldolgozzuk és továbbítjuk. A megrendelés 1-4 munkanapon belül megérkezik.

  A megrendelés lemondása:

A megrendelés CSAK a rendelés utáni egy munkanapon belül mondható le.

Nem fogadunk el megrendelés-lemondást egy nappal a megrendelés megtétele után, mert akkor a csomag már továbbítva lett.

A megrendelés lemondása esetén nem számítunk fel díjat, ha nem kért expressz kiszállítást ,és ha 12 órán belül vonja vissza a megrendelést.

Minden olyan megrendelés esetén, amelyet több, mint 12 órával a megrendelés után mondanak le és/vagy expressz kiszállítást kértek hozzá, lemondási díjat kell fizetni, ami a rendelés árának 10%-át teszi ki.

Minden megrendelés lemondási kérvény, amely egy munkanappal később érkezik, nem elbírálható, mert a megrendelés már továbbítva lett.

  Megrendelés lemondási kérelem:

Egy emailt kell küldeni nekünk a teljes nevével, a megrendelés számával és a megrendelés lemondásának okával.

  Visszaküldési/visszafizetési szabályzat:

Minden visszaküldött terméket elfogadunk 30 napon belül.

A visszaküldési kérelmeket csakis a 30 napon belül történő vásárlások esetén teljesítjük.

Ha valamilyen előre nem látható késedelem történik az ellátásban, 30 napos hosszabbítást kérhet.

A visszaküldés/visszafizetés nem lesz jóváhagyva 30 nap után.

A visszaküldési szabályzatunk egyszerű - a teljes összeget visszafizetjük, 15% visszaküldési díjat leszámítva. A visszaküldési díjba beletartoznak a nyitott vagy üres flakonok. Annak érdekében, hogy a teljes összeget visszakapja, Önnek vissza kell küldenie az üres/zárt flakonokat. Ha nem elég elővigyázatos a flakonok visszaküldésénél, akkor később/egyáltalán nem jut visszafizetéshez.

A visszatérítés 5-7 munkanapon belül történik, miután a raktár megkapja a visszaküldött terméket.

Utánvétes kiszállítás esetén nincs visszaküldés/visszafizetés.

  Visszaküldési/visszafizetési kérelem:

Egy emailt kell küldeni nekünk a teljes nevével, a megrendelés számával és a megrendelés lemondásának okával.

  A visszaküldött csomag nyomon követése:

A visszafizetés kéréséhez meg kell adnia az azonosító számot. Ha nem kapunk azonosító számot a visszafizetési kérelmével, akkor a visszafizetés késhet, vagy meg lesz tagadva.

A visszafizetési kérelmét az azonosító számmal együtt küldje el! Kérjük, értesítsen minket, amint az megérkezik egy küldő központba! A számviteli osztály akkor megkezdheti a visszafizetést.

  A visszaküldött csomag nyomon követése:

A visszaküldési postai címünk a következő:
Nathans Naturals
c/o RHIEM Services GmbH
Zunftweg 20
46562 Voerde
Németország

*Kérjük vegye figyelembe, hogy emailben értesítenie kell minket, ha visszaküldte a csomagot, valamint azt is, hogy az eredeti megrendelési adatokat is csatolnia kell.

Üdvözöljük a Spring Life Ltd. weboldalán. Az ezen az oldalon megosztott adatokat csak általános információként használjuk fel, valamint oktatási célokra. Kérjük olvassa el a figyelmesen a felhasználási feltételeket, mielőtt használja az oldalt! Az oldal használatával Ön megerősíti, hogy elolvasta és megértette a felhasználási feltételeket, és hogy egyetért velük. Ha nem ért egyet a felhasználási feltételekkel, akkor nem használhatja az oldalt.

  1. A weboldal használata

Az ezen az oldalon megosztott adatokat csak általános információként használjuk fel, valamint oktatási célokra. A weboldal egyes részeit egy bizonyos közönségnek szánták, az alkalmazottakat, a vásárlókat és a Spring Life Ltd. részvényeseit, valamint az egészségügy tagjait és a nyilvánosságot beleértve. Az Ön hozzáférése az oldalon található információhoz és az oldal használata a felhasználási feltételek hatálya alá tartozik. Az oldalhoz való hozzáféréskor és annak használatakor, Ön teljes mértékben beleegyezik a felhasználási feltételekbe.

  2. Tartalom

A Spring Life Ltd. indokolható lépéseket tesz, hogy az oldalon található információ helyes és aktuális legyen, de a Spring Life Ltd. nem garantálja vagy biztosítja az információ pontosságát, aktualitását vagy teljességét. Ön beleegyezik abba, hogy a saját felelősségére fér hozzá és használja az oldalt. A Spring Life Ltd. nem ismer el semmilyen kifejezett vagy vélelmezett jótállást, amibe beletartozik az érték és alkalmazhatósági garancia is. Sem a Spring Life Ltd., sem azon társult felek, akik részt vesznek az oldal elkészítésében vagy terjesztésében, nem felelnek az olyan károkért, amelyek bármely direkt, véletlen, közvetett vagy büntető károkozásból származnak, amelyek az oldal hozzáféréséből, használatából erednek, vagy abból, ha Ön nem tudja használni azt, vagy az oldal tartalmában található hibák vagy mulasztások eredményeképpen jönnek létre. Ebbe a korlátozásba beletartoznak az olyan károk is, amit bármilyen vírus okoz, ha megfertőzi a számítógép berendezését.

  3. Kártérítés

Ön beleegyezik abba, hogy a Spring Life Ltd, annak hivatalnokai, igazgatói, alkalmazottai, képviselői, szállítói és külső partnerei nem felelősek semmilyen veszteségért, költségért, kárért, amibe beletartoznak az ügyvédi díjak is, ami ezen felhasználási szabályzat Ön által történő megszegéséből erednek.

  4. Linkek és más oldalak

A weboldal tartalmazhat olyan linkeket, melyek harmadik fél által üzemeltetett oldalakra vezetnek, melyek felett a Spring Life Ltd. nem rendelkezik befolyással. Az ilyen linkek az Ön kényelmét szolgálják. A weboldalunkról olyan harmadik félhez köthető linkekhez férhet hozzá, amelyek felett a Spring Life Ltd. nem rendelkezik befolyással. A Spring Life Ltd. nem vállal garanciát vagy nyilatkozik az ilyen oldalakon található információ helyességéről, időszerűségéről vagy teljességéről, és nem felel az ezen tartalom okozta károkért vagy sérülésekért. A külső linkek jelenléte nem jelenti, hogy a Spring Life Ltd. támogatja vagy ajánlja őket.

  5. Egyéb

Ha ennek a szerződésnek bármely rendelkezése törvényellenes, érvénytelen vagy alkalmazhatatlan lesz a jövőben, az ilyen rendelkezést el lehet távolítani, anélkül, hogy hatással lenne a megmaradó rendelkezések életképességére. Spring Life Ltd. fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor megváltoztassa az oldal tartalmát vagy eltávolítson bizonyos tartalmakat.

Hitelkeret ellenőrzés céljából a Bürgel Business Information GmbH & Co. KG, PO Box 500 166, 22701 Hamburg megadja nekünk az Ön címét, melyet az adatbázisukban tárolnak, valamint bármilyen személyes és hiteladatot, beleértve azokat, amelyeket matematikai-statisztikai információ alapján határoznak meg, ha jogos érdeket tűztünk ki.